Telefon: 0321-530 720E-post: info@vagar.com

Om oss

B&O är inriktat på att förse skandinaviska företag med industrianpassad vägningsteknik.
Vi är belägna i Ulricehamn där vi har både försäljningskontor, lager och tillverkning.

Vi har även ett antal återförsäljare runtom i landet samt Norge och finland som marknadsför, säljer och utför service på våra produkter.

Vi tillverkar vågar till alla tänkbara applikationer och "skräddarsyr"utrustningar enligt kundens önskemål. Under många år har vi levererat styrsystem och doseringsutrustningar till i huvudsak Kemisk-Teknisk industri.

Under de senaste åren har vi dessutom levererat ett antal stora system med datorer och PLC-system med egenutvecklad programvara för dosering och recepthantering. Den utrustning vi levererar väljs speciellt med tanke på den specifika funktionen och vi har agenturer för ett flertal leverantörer och tillverkare både från Sverige och övriga världen.

Vi utför service och reparationer av alla på marknaden förekommande märken och fabrikat, dessutom utför vi även justering och kalibrering av vågar runtom i landet.

Lönsam investering för svensk industri All mätteknik har upplevt en enorm utveckling under de senaste åren. Bättre och billigare utrustning ger enklare och mindre personalkrävande system samt ökad säkerhet.

I tider när industrin aktivt jagar kostnader som aldrig förr, ökar intresset för bättre kontroll av både in- och utleveranser, liksom själva tillverkningsprocessen och driftsäkerheten. Ämnes- och råvaruspill är onödiga utgifter och kan minimeras med rätt mät- och reglerteknik.

Med rätt utrustning kommer man långt. Genom enkla vikt mätningar är det lätt att kontrollera både inkommande och utgående produkter. Här finns idag ett antal förnämliga handtrucks- och pallvågar att erbjuda marknaden. Med avancerade räknevågar är det lätt att kontrollera annars svårräknade mängder.

Med kvalificerade vågutrustningar, ofta ihopbyggda i större datastyrda system, är det idag enkelt att styra och kontrollera hel- eller halvautomatiska blandningsprocesser. Användningsområdena är otaliga med tyngden lagd på färgindustri, övrig kemisk-tekniskindustri och livsmedelsindustri. Få industri investeringar ger sådana omedelbara vinster.

B&O är ungt som företag men har många års erfarenhet av kvalificerade vågsystem. Vårt företag är litet, men har en komplett kompetens vad gäller att utföra även mycket omfattnade och komplicerade systemlösningar. Vi är med från planeringsstadiet till idrifttagandet av en komplett anläggning.


Vi erbjuder även ett stort antal produkter som kan skräddarsys efter Era behov och önskemål.

Bästsäljare
5000 Front
Butiksvåg "Aviator 5000"
3.280 kr 1.990 kr
Kern_EOE_505x505mm
Plattformsvåg KEOE
1.290 kr
Kern EOB
Paketvåg KEOB
1.500 kr
KPFB
Precisionsvåg KPFB
2.090 kr
img-hr-de-d-522x403mm
Bänkvåg, KDE-D
1.800 kr

Välkommen till B&O Vågar!

Vad vill du väga?
Vår proffsiga support hjälper dig. 
Handla direkt på sidan, ring eller mejla din beställning om du vill ha ett annat betalningssätt.

Tel. 0321-530 720
info@vagar.com
Öppettider: Mån - Torsd. 8.00-16.30 Fred. 8.00-15.00