Telefon: 0303-209 459E-post: info@vagar.com

Om oss

B&O är inriktat på att förse skandinaviska företag med industrianpassad vägningsteknik. Vi är belägna i Kungälv där vi har både försäljningskontor, lager och viss tillverkning. Den utrustning vi levererar väljs speciellt med tanke på  specifika funktioner. Vi har agenturer för ett flertal leverantörer och tillverkare både från Sverige och övriga världen.

Vi utför service och reparationer av alla de produkter vi säljer och dessutom utför vi efter överenskommelse även justering och kalibrering av vågar runtom i landet.

Med rätt utrustning kommer man långt. Genom viktmätningar är det lätt att kontrollera både inkommande och utgående produkter. Här finns idag ett antal förnämliga handtrucks- och pallvågar att erbjuda marknaden. Med avancerade räknevågar är det lätt att kontrollera annars svårräknade mängder.

Med kvalificerade vågutrustningar, ofta ihopbyggda i större datastyrda system, är det idag enkelt att styra och kontrollera hel- eller halvautomatiska blandningsprocesser. Användningsområdena är otaliga med tyngden lagd på färgindustri, övrig kemisk-tekniskindustri och livsmedelsindustri. Få  investeringar ger sådana omedelbara vinster.

B&O har många års erfarenhet av kvalificerade vågsystem. Vi har bred kompetens vad gäller att utföra även mycket omfattnade och komplicerade systemlösningar. Vi är med från planeringsstadiet till idrifttagandet av kompletta anläggningar.


Vi erbjuder även ett stort antal produkter som kan skräddarsys efter Era behov och önskemål.

Bästsäljare
5000 Front
Butiksvåg "Aviator 5000"
3.280 kr 2.100 kr
Kern_EOE_505x505mm
Plattformsvåg KEOE
1.745 kr
img-pcb-A-150x170
Precisionsvåg KPCB
1.300 kr
Hängvåg KHCB
Hängvåg KHCB
1.100 kr
Ohaus_Valor1000_baka
Valor 1000
1.750 kr

Välkommen till B&O vågar.com

Just nu har vi kampanj på räknevågar från Kern!

Vad, hur mycket eller hur lite vill du väga?
Vår erfarna och kunniga personal hjälper dig. 
Placera din order direkt i shopen, ring eller mejla din beställning om du vill ha ett annat betalningssätt.

Tel. 0303-209 459
info@vagar.com
Öppettider: Måndag - Fredag 8.00-16.30